3.5.12

KARTOFFELSALAT


ingredients:

4 patates grans
2 cebes tendres
7 cogombrets
200 g de salsitxa
1 poma
2 ous durs
Aliño:
-200g Crème fraîche
-100g maionesa
-1 Cullerades mostassa dijon
-1 I ½ cullerades rave picant (Horseradish)
-1 Cucch vinagre poma
-1 Cullerades anet sec
-1 Cullerades concentrat de poma
-1 Cullerades pebre blanc
-1 Cullerades sal

origen:


La kartoffelsalat (en Audstria denominada també Erdäpfelsalat) Es tracta d'un plat compost
principalment de patates cuites acompanyades de diferents ingredients.
La preparació de l'amanida de patates es fa coent patates (allà hi ha moltes varietats de patates)
Existeixen varietats de patata molt adequades per a aquesta amanida, que es caracteritzen per mantenir la forma després de la
cocció en aigua. A la cuina alemanya es denomina a aquestes patates festkochend; són aquelles que són adequades
per poder-se barrejar amb altres ingredients sense perdre la forma.

elaboració:

Coure les potes en aigua amb sal, un raig d'oli i un parell de fulles de llorer. Escórrer i entebeir.
-Escalfar les salsitxes un parell de minuts al bany maria i tallar en trossos.
-Picar els cogombrets a daus petits, així com les cebes tendres. Pelar i picar la poma i els ous durs.
Barrejar tot en un bol.
-Preparar la vinagreta barrejant tots els ingredients, incorporar a l'amanida i remoure bé. Col · locar en una
font i reservar mitja hora a temperatura ambient abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada