29.5.12

MAGRET D'ÀNEC AMB SALSA DE MANGO


Ingredients i elaboració

1 magret d'ànec.3 cullerades de sucre.Unes gotes de vinagre de poma.100 cl de suc de mango.1 mango.

Traiem l'excés de greix del magret i fem talls en forma de creu pel costat del greix.Ho fem en una paella sense gens d'oli i ben calent. Primer pel costat del greix i després per l'altre costat. Ha de quedar més aviat poc fet. Deixem refredar.Per fer la salsa, fem un caramel amb el sucre i les gotes de vinagre.Quan estigui ros afegim el suc de mango.Tallem el mànec i fem trossos el més perfectes possibles per enfilar a les broquetes.La resta de mànec que ens quedi l'afegim a la salsa.Deixem bullir uns minuts.Retirem, triturem amb la batedora i colem per un colador fi.Ens ha de quedar una salsa espessa però lleugera. Si ens quedés líquida tornem a posar al foc i espesamos amb maizena.Tallem el magret en fins filets. Emboliquem cada tros de mango en un filet de magret i enfilem en una broqueta.Posem salsa per sobre i servim.Es pot prendre calenta o tebi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada