15.5.12

MINI CANELÓ REBLERT DE CHANTILLY I MADUIXETES


Ingredients i elaboració

Massa - 100 ml de llet, 50 ml de farina, 20 gr de sucre, 1 ous, un pessic de sal.
Batem els ingredients secs amb l'ou. Acabem batent sense parar la llet a poc a poc.
1 safata de maduixetes del bosc.
200 cl de nata per muntar.
45 gr de sucre.
Una mica de xocolata per fondre.

Fem les creps en una paella per fer blinis.
Traiem i deixem refredar.
Batem la nata ben freda.
A mig muntar afegim el sucre i acabem de muntar a punt de neu.
Incorporem les maduixetes.
Omplim els creps de chantilly amb maduixetes, donant com canelons i segellant els extrems.
Escalfem al bany maria la xocolata amb una mica de crema de llet.
Posem en una mànega pastissera i decorem els canelons per dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada