29.5.12

MINI PASTÍS TATÍN AMB GELAT DE VAINILLA


Ingredients i elaboració per a 10 persones

5 pomes golden grans.
225 gr de sucre.
150 gr de mantega.
2 planxes de pasta brisa.
Gelat de vainilla.
Gelatina en fulls.

Posem en una paella al foc la mantega amb el sucre.
Quan caramelize (ha de quedar un caramel més aviat fosc) retiremi posem una base de caramel a cada motlle individual.
Pelem les pomes els traiem el cor i les partim per la meitat.
Col · loquem cada meitat, per la part rodona, en cada motlle.
Tallem trossos de pasta brisa i posem damunt de cada motlleficant els extrems a l'interior d'ells.
Posem al forn preescalfat a 180 graus uns 45 minuts.
Traiem i deixem uns 10 minuts que reposi.
Donem la volta per desmoldarlas i deixem refredar totalment.
Posem 4 fulles de gelatina en aigua freda 5 minuts.
Posem un cassó amb 60 cl d'aigua a escalfar i fora del foc posem les fulles d'1 en 1 sense deixar de remenar.
Pincelamos les pomes perquè agafin lluentor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada