29.5.12

MOUSSE D'ARRÒS AMB LLET AMB FRUITS VERMELLS




Ingredients: 
80 gr. d'arròs rodó. 
½ l. de llet. 
75 gr de sucre. 
20 gr. de mantega. 
150 gr de nata culinària per muntar.
 90 gr de sucre per muntar les clares. 
6 clares d'ou. 
5 fulles de gelatina de rebosteria. 
pell de taronja i llimona.
1 canyella en branca. 

Elaboració: 
 Posem la llet amb la pell de taronja, la pell de llimona, la mantega i la canyella en branca.Quan comenci a bullir afegim l'arròs i el sucre i deixem bullir 20 minuts a foc lent.Traiem les pells i la canyella en branca i triturem.Hidratem les làmines de gelatina en aigua freda assequem i afegim a la crema encara calenta.Muntem les clares amb el sucre a punt de neu i incorporem a la crema.Semimontamos la nata i afegim a la crema.Omplim els motlles.Posem coulis de fruits vermells i uns pocs fruits per decorar.* Ingredients i elaboració del coulis de fruits vermellsPosem 100 cl. d'aigua amb 100 gr. de sucre i fruits vermells (gerds, groselles, maduixes del bosc o maduixes de temporada)Deixem que arrenqui el bull triturem i passem pel colador perquè la salsa quedi fina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada