15.5.12

ROLLETS D'ARRÒS FARCITS DE VEGETALS AMB CREMA DE GOMASI



Ingredients i elaboració

1 got d'arròs rodó.
1 got i mig d'aigua.
60 cl de vinagre de poma amb 20 gr de sucre.
1 pastanaga.
1 pebrot verd.
1 pebrot vermell.
20 gr de sèsam cru.
1 cullerada de cafè d'escates de sal.
100 cl de crema de llet per muntar.

Posem a escalfar el vinagre amb el sucre. Quan arrenqui el bull retirem i reservem.
Rentem l'arròs bé fins que surti l'aigua neta.
Ho posem amb el got d'aigua freda i pomenos al foc fort.
Quan arrenqui el bull baixem al mínim.
Segellem l'olla amb paper d'alumini i tapem bé. Deixem coure 15 minuts.
Retirem i deixem reposar 10 minuts.
Estendemos en una superfície plana i afegim el vinagre amb el sucre.
Amb l'ajuda d'una asterilla de fer sushi estendemos l'arròs, posem els vegetals tallats a bastons i tanquem donant forma quadrada. Reservem.
Per fer el Gomasio torrem el sèsam cru en una paella anti adherent amb la sal.
Posem en un morter i triturem bé amb l'ajuda d'una de morter.
Muntem la nata ben freda, a mig muntar afegim el Gomasio i acabem de muntar a punt cremós (no neu)
Per servir, tallem el sushi i posem la crema de Gomasio per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada