11.5.12

TIMBAL DE PATATES AL ROMANÍ AMB SÍPIA I OU PUTXÉ


Ingredients i elaboració per a 4 persones

1 quilo de patates mona llisa.
2 cebes de figueres.
2 branques de romaní fresc o romaní sec.
800 gr de sípia.
2 alls.
Julivert.
4 ous.
Sal, oli d'oliva, vinagre.

Pelem i rentem les patates.
Les tallem a rodanxes d'1 cm.
Pelem i rentem la ceba.
La tallem a juliana i ajuntem amb les patates.
Afegim el romaní que quedi ben repartit.
Salem posem oli d'oliva i disposem en una safata de forn.
Posem al forn pre escalfat a 190 graus 50 minuts.
Mentrestant netegem la sípia i la tallem a julianas curtes.
Salem i saltegem en una paella anti adherent.
Quan perdi la seva aigua afegim una picada d'all, julivert i oli.
Retirem i reservem.
Posem una olla alta amb aigua a bullir.
Quan arrenqui el bull, afegim sal i un raig de vinagre.
Deixem que bulli però que no ho faci a borbolls.
Afegim els ous d'1 en 1 uns 3 minuts fins que cada ou suri a la superfície.
Traiem amb una escumadora i reservem.
Per servir posem un timbal patates calentes, per sobre la sípia saltada i sobre de la sípia un ou poché tebi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada