2.5.12

TIRAMISSU



ingredients:

rovell 150gr
Sucre 800gr pasta bomba
gelatina 10gr
nata 800gr
mascarpone 800gr
amareto c.s

elaboració:
Coure el sucre amb una mica d'aigua fins a aconseguir un almívar dens i añadírselo al rovell a poc a poc fins aconseguir la pasta bomba, un cop realitzada afegir-hi el mascarpone a poc a poc, la gelatina prèviament remullada en aigua, i per últim afegir la nata semimonta.

salsa toffee

nata 500gr
sucre 500gr

elaboració:
Coure el sucre amb una mica d'aigua fins a aconseguir un color de caramel suau, a continuació afegir la nata a poc a poc prèviament escalfada.
Reservar.

Tiramissu ràpid

Nata 100gr.
mascarpone 100gr
rovell 20gr
sucre 30gr
amareto c.s


* aquest Tiramissu en tenir el rovell d'ou sense coure és recomanable menjar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada