24.5.12

TIROPITAKIA (EMPANADILLAS DE QUESO)

ingredients:
1 iogur (de 200 gr)
1 mesura d'oli d'oliva (200g)
1 mesura de formatge feta (100g)
1 mesura d'un altre formatge ratllat (100g de
gouda, gruyere)
2 ous
500 g farina
1 sobre de llevat
sal
Sèsam, sèsam negre, rosella., Pipes ...

elaboració:
-Barrejar el iogur amb l'oli d'oliva.
-Afegeix un a un els 2 ous i afegir tots els formatges (formatge feta i altres) i barreja bé.
-Afegir la farina a poc a poc tamisada i barrejar amb una cullera gran i després amb la mà fins a obtenir una
massa suau. Posa-ho en la nevera durant 30 'i preescalfa el forn a 200 º C.
-Passats 30 min disposar en una safata per enfornar un tros de paper d'enfornar.
-Donar forma rodona o d'hamburgueses a la massa i posar-los en el full deixant distància entre ells.
-Diposita les llavors de sèsam o de qualsevol cosa que desitgis en la seva superfície.
-Enfornar durant 30-40 'fins que estiguin daurades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada