29.5.12

TORRADES AMB MELMELADA DE TOMÀQUET I FORMATGE BRIE EMPANAT



Ingredients i ellaboración

1 formatge brie.
Pa ratllat, 1 ou, farina.
2 tomàquets d'amanida.
1 clau d'olor.
Sucre (La meitat del pes del tomàquet ja tallat i escorregut)
Llesques fines de pa de xapata.
Orenga.

Tallem les llesques i les torrem per els 2 costats. Reservem.
Escaldem els tomàquets rentats i amb un tall en forma de creu 30 segons.
Traiem i refresquem en aigua freda.
Pelem tallem per la meitat i buidem d'aigua i llavors.
Tallem els tomàquets en glaçons petits i afegim el sucre, remenant.
Posem al foc i deixem coure lentament destapat 50 minuts.
Reservem.
Tallem el formatge brie a trossos, arrebossem d'orenga,empanamos i fregim.
Posem melmelada sobre de cada torrada i el formatge arrebossatcalent.
Servir immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada