15.5.12

"ZURITO" D'ALL BLANC AMB TÀRTAR DE RAÏM DE MOSCATELL


Ingredients i elaboració

100 gr d'ametlla marcona crua pelada.
Unes gotes d'essència d'ametlla amarga.
2 grans d'all.
1 litre d'aigua ben fresca.
15 gr de molla de pa.
Un raig de vinagre de vi blanc.
100 ml d'oli d'oliva verge.
Sal al gust.
1 grapat de raïm de moscatell.

Batem les ametlles amb els 2 grans d'all i un got d'aigua.
Quan estigui ben batut afegim més aigua, la molla de pa i seguim batent.
Colem per un xinès.
El que ens quedi afegim el vinagre, l'oli i 5 o 6 gotes d'essència d'ametlla amarga.
Si ens quedés molt espès rectifiquem d'aigua fins que quedi la densitat desitjada.
Rentem el raïm, traiem les llavors i les trossegem molt petites.
Per servir posem en got de xixella l'all blanc ben fred i per sobre el tàrtar de raïm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada