5.6.12

BROQUETES DE FILET AMB POMA CARAMEL•LITZADA I SALS...

Ingredients:
1 poma golden. 200 gr de filet de vedella.
2 nous de mantega.
2 cullerades soperes de sucre.
50 gr de foie d'ànec.
1 ceba de figueres.
50 cl de nata de cuinar.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Elaboració:
Tallem el filet a daus d'uns 3 cm. Tallem la poma a daus de 2 cm sense el cor i conservant la pell. Posem la mantega a escalfar amb el sucre i la poma. Deixem ofegar a foc mitjà - baix fins que estigui cuita. Reservem. Per fer la salsa posem a escalfar la nata. Quan aranque a bullir afegim el foie i deixem que redueixi per espessir la salsa. Rectifiquem de saó. Muntem les broquetes amb 2 trossos de filet i al mig un tros de poma. Fem a la planxa per els 2 costats fins que la carn estigui al punt. Posem al plat amb la salsa calenta per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada