5.6.12

CROQUETES DE CALAMARS A LA SEVA TINTA

 Ingredients:
1 ceba,
1 gra d'all.
2 calamars mitjans nets. 1
00 cl de vi blanc.
1 cullerada de postres de tinta de calamar.
Sal, pebre, farina,
1 ou i pa ratllat (per l'arrebossat)
50 gr de farina,
1 nou de mantega,
200 cl de llet (per a la beixamel)

Elaboració:
Piquem la ceba molt fina i ofeguem. Quan s'estovi afegim el calamar trossejat molt petit. Afegim l'all molt picat. Posem el vi i deixem coure uns minuts que s'evapori l'alcohol. Traiem del foc i escorrem (reservem el brou) Posem en aquest brou la tinta de calamar. Fem la beixamel torrant la farina a la mantega. Incorporem la llet calenta poc a poc. Afegim el brou amb la tinta de calamar. Barregem amb el sofregit de calamars. Retirem del foc i deixem refredar. Arrebossem amb farina, ou i pa ratllat i fregim en abundant oli de gira-sol. Servim calent.Deshacer cambios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada