9.10.12

BACALLÀ AL PIL-PIL EXPRESS


Variant de la tradicional recepta del bacallà al pil-pil més ràpida que l'original i amb el mateix resultat espectacular i vistós.

Ingredients: 
1 tros de bacallà, ja en el punt de sal, per persona (220 gr)
 2 grans d'all.
1 pebre de caiena per persona.
Oli d'oliva suau o de gira-sol.
Ingredients guarnició:
1 pebrot verd italià per persona.
3 patates baby per persona.
All, oli i julivert (picada)

Elaboració: 
Posem el bacallà en una safata adaptada per forn amb la pell cap avall. Posem oli que cobreixi per la meitat. Pelem i laminem els alls molt fins i afegim juntament les cayenas despepitadas. Posem al forn pre escalfat a 190 graus uns 10 minuts. Traiem i deixem refredar. Traiem els alls i daurem. Reservem. Traiem el bacallà i reservem. Decantem l'oli i deixem el pil-pil. Amb el pil-pil fred batem constantment amb un colador i posar la resta de l'oli tebi poc a poc que vagi lligant la salsa. Tornem a introduir el bacallà i servim calent amb el cruixent d'all i la caiena per sobre. Per a la guarnició, posem les patates en un bol gran amb 2 dits d'aigua i sal i tapat amb paper film al forn microones 15 minuts. Traiem i saltegem en una paella ben calenta, i les patates lleugerament aixafades, amb l'oli i all-julivert. Fregim els pebrots i servim calent tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada