23.10.12

BESCUIT TRADICIONAL DE MANTEGA I TARONJA




Ingredients i elaboració

125 gr de mantega pomada.
275 gr de sucre.
3 ous.
150 gr de farina corrent tamisada.
75 gr de farina leudante tamisada.
1 sobre de llevat químic.
125 ml taronja triturada.
La ratlladura d'1 taronja.

Batem els ous amb el sucre fins que dobli el volum.
Afegim la resta d'ingredients i batem a velocitat baixa perquè es mezcln bé els ingredients.
Pujar la velocitat i batre fins que ens canviï de color.
Aboquem en un motlle untat amb mantega i farina i posem al forn 1 hora i quart amb el forn pre escalfat a 160 graus.
Punxem per assegurar-nos que quedi ben cuit.
Deixem 5 minuts amb el forn apagat traiem i deixem refredar uns minuts.
Desmotllem deixem refredar totalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada