23.10.12

CREMA DE PORROS AMB AMETLLES



Ingredients i elaboració

3 porros grans.
2 patates mitjanes.
1 got de llet.
1 got de brou d'au.
20 ametlles crues.
1 nou de mantega.
2 rovell d'ou.
Oli d'oliva, sal i pebre.
Crema de vinagre.

Daurem lleugerament les ametlles. Traiem i reservem.
Netegem els porros deixant part del seu verd.
Els tallem a fines rodanxes i posem en un bol amb les patates tallades ben fines i amb una mica d'oli d'haver fregit les ametlles.
Tapem amb film i posem 10 minuts al microones.
Posem brou més una mica d'aigua a bullir.
Deixem coure a foc, amb les ametlles i els porros i les patates 2 minuts.
Batem bé al costat del got de llet freda i els rovells d'ou.
Colem pel xinès.
Servim calent junt uns fils de crema de vinagre i unes gotes d'oli d'oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada