23.10.12

Graten de ESPINACS I PATATES AMB SALSA DE BOLETUS



Ingredients i elaboració

½ kg de patates vermelles.
2 bosses d'espinacs rentats.
1 safata de xampinyons sencers.
20 gr de ceps variats deshidratats.
500 gr de crema de llet per cuinar.
Sal, pebre, nou moscada.
Formatge parmesà.

Pelem i tallem les patates a grills.
Les posem en un bol tapat amb film i posem uns 10 minuts al microones.
Saltegem els espinacs amb una mica d'oli i sal.
Rentem els xampinyons sencers i els tallem a quarts.
Els posem, amb un raig d'oli, en un bol tapat amb film i posem uns 10 minuts al microones.
Posem a escalfar la crema de llet amb els bolets secs a foc lent.
Rectifiquem de sal, nou moscada i pebre.
Posem una mica de la crema de ceps en una font apta per a forn i sobre les patates.
A sobre de les patates posem els espinacs saltats i sobre els xampinyons.
Ratllem formatge parmesà i posem per sobre.
Posem al forn pre escalfat a 200 graus i deixem fins que quedi gratinat al nostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada