15.10.12

GRATEN D'ESPINACS I PATATES ALS 4 FORMATGES


Ingredients i elaboració per a 4 persones

½ kg de patates vermelles.
2 bosses d'espinacs rentats.
200 gr de crema de llet per cuinar.
300 gr. de llet.
Sal, pebre, nou moscada, maizena.
Formatge blau, formatge emmental, formatge de cabra, formatge gruyere.

Bullim les patates tallades a rodanxes d'uns 2 cm fins que estiguin cuites però senceres.
Saltegem els espinacs amb una mica d'oli i sal.
Posem a escalfar la crema de llet i la llet.
Quan arrenqui el bull posem tots els formatges i remenem tot sense parar a foc molt baix fins que quedi tot ben dissolt.
Rectifiquem de sal i pebre i espesamos amb una mica de maizena diluïda en llet.
Posem una mica de la crema 4 formatges en una font apta per a forn i sobre les patates.
A sobre de les patates posem els espinacs saltats i cobrim amb el que ens quedi de crema de formatges.
Ratllem formatge gruyere i posem per sobre.
Posem al forn pre escalfat a 200 graus i deixem fins que quedi ratinado al nostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada