30.10.12

PANELLETS



Ingredients per unes 75 unitats aproximadament:

700 gr d'ametlla mòlta.
500 gr de sucre.
1 moniato mitjà.
2 ous sencers.
250 gr de pinyons.
200 gr d'ametlla laminada.
2 sobres de cafè soluble.
1 paquet de flocs de coco deshidratats.
1 ou batut amb unes gotes d'aigua per pinzellar els panellets.

Elaboració:

Bullim els moniatos amb pell.
Quan estiguin bullits els escorrem, pelem i els posem en un bol chafándolos bé amb l'ajuda d'una forquilla.
Afegim l'ametlla mòlta, el sucre i els ous i barregem bé fins a fer una massa homogènia.
Separem la massa en 3 porcions.
Una no li posem res, l'altra li posem els sobres de cafè soluble i l'altra afegim unes cullerades de coco i les guardem a la nevera per separat amb un drap humit per sobre un mínim de 6 hores.
Anem formant boles al nostre gust i omplint al nostre gust amb l'ametlla laminada, els pinyons i el coco i les anem posant en una safata de forn amb paper sulfuritzat perquè no s'enganxin.
Els pincelamos amb ou batut.
Les posem al forn preescalfat a 180 graus i els deixem uns 15 minuts fins que estiguin daurats.
Servim a taula freds i reposats al costat de les tradicionals castanyes torrades i moniatos rostits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada