16.10.12

ROTLLETS DE POLLASTRE FARCITS DE SOBRASSADA AMB SALSA DE 4 FORMATGES



Ingredients i elaboració

2 pits de pollastre.
Sobrassada.
Formatge emmental en talls.
Herbes provençals.
200 cl de crema de llet per cuinar.
200 cl de llet.
50 gr de formatge roquefort

50 gr de formatge gruyère
50 gr de formatge emmental
50 gr de formatge de cabra.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 pastanaga.
1 pebrot vermell.
1 porro.
Soja germinada.
1 gra d'all.

Fileteamos els pits i aplanem.
Posem sal, pebre i herbes provençals per els 2 costats.
Untem amb sobrassada i posem un tall de formatge.
Enrotllem i tornem a enrotllar en paper film.
Posem els rotllos amb el film a bullir en aigua 10 minuts.
Traiem del film i escorrem.
Marquem en una paella ben calenta, amb una mica d'oli, per tots els costats.

Per a la salsa posem a escalfar la llet amb la crema.
Quan arrenqui el bull posem els formatges i no deixem de batre a foc lent.
Batem amb la batedora i espesamos amb una mica de maizena.

Per a la guarnició tallem totes les verdures en fines julianas (menys la soja germinada)
Posem en un bol apte per microones amb un raig d'oli i tapem amb paper film.
Posem al microones 8 minuts a màxima potència.
Traiem i deixem escórrer.
En una paella daurem all laminat ben fi.
Abans que agafi color afegim les verdures i les saltegem una mica.

Servim el pollastre tallat a medallons amb la salsa per sobre i les verdures saltejades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada