9.10.12

SALSA BOLONYESA CLÀSSICA



Ingredients i elaboració 
2 albergínies mitjanes.
½ kg de carn picada (barreja de vedella i porc)
½ kg de tomàquet vermell madur.
Un raig de vi negre.
2 pastanagues.
1 ceba gran. Formatge per gratinar.
Orenga, sal, pebre, alfàbrega fresca.
Oli d'oliva.

 Partim les albergínies per la meitat sense la cua i els fem 2 talls en forma de creu a la carn de l'albergínia. Les posem en una font amb el fons d'oli d'oliva i esperem uns minuts que absorbeixi l'oli. Els donem la volta i les coem al forn uns 25 minuts. Les deixem refredar. Elaboració de salsa bolonyesa Fem un sofregit de carn bolonyesa sofregint la pastanaga i la ceba ratllades. Afegim la carn, deixem sofregir. Afegim vi negre i deixem reduir. Afegim el tomàquet triturat i colat, l'orenga, sal, pebre i deixem sofregir fins que quedi sec. 2 minuts abans de retirar del foc afegim l'alfàbrega picada. Deixem refredar i reposar. Omplim les albergínies els posem una mica de betxamel per sobre, formatge ratllat escalfem i deixem gratinar al nostre gust al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada