18.10.12

SHANI PANEER



Ingredients: 

3-4 tomàquets madurs picats
1 xile verd picat
1 tros de gingebre de 3 cm
12 peces de anacards crus,
1 culleradeta de comí en gra (jeera)
1/8 cull p de asafétida (hing)
1 fulla de llorer
1/2 cull p de pebre vermell
1 cullerada sop de Coriandre en pols(dhania)
1/2 culleradeta de cúrcuma en pols,
1/4 culleradeta de xile picant en pols
1/2 tassa de iogurt
1 cull p de sucre
1 cull p de sal
1/4 cull p Garam Masala
2 cullerades de coriandre fresc picat (hara
dhania)
1,5 tasssa de Panner (o formatge fresc dur)

Elaboració:

-Tallar a daus el formatge
-Triturar els anacards i fer pols d'anacard.
-Fer un puré amb el gingebre, el tomàquet i el xile.
-En una paella escalfar l'oli, i fregir el formatge fins que estigui daurat, a continuació el trèiem de la paella i el posem a un plat amb paper absorbent.
-A la mateixa paella saltegem el comí, l'asafètida i el llorer, si cal afegim una mica més de oli i saltegem uns segons.
-Afegim el puré de tomàquet, el coriandre en pols, la cúrcuma, el xile en pols i el pebre vermell i cuinem durant uns tres min fins que redueixi a la meitat.
-Afegirem llavors el sucre, l'anacard en pols i el iogurt i cuinem 1 min, afegim 1 tassa d'aigua, sal i portem a ebullició.
-Afegim el formatge i tapem la olla, baixem el fog i cuinem uns min fins que la salsa estigui lleugerament espessa.
-Retirem del fog, afegim el garam masala i el coriandre picat, deixem reposar i servim calent. Es tracta d'un plat principal que se sol servir acompanyat de arròs o pa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada