7.11.12

BANDA DE POMA



Ingredients i elaboració

1 planxa de pasta de full.
6 pomes golden.
6 cullerades de sucre.
1 ou.
2 cullerades d'aigua.
Melmelada d'albercoc.
Sucre glass.

Estenem la pasta de full en una safata amb paper de forn i tallem en un rectangle.
D'aquesta mateixa banda tallem 2 fines tires i enganxem amb ou batut en cada extrem de la banda. Reservem.
Per fer la compota pelem 4 pomes i tallem el cor.
Tallem a trossos petits i posem en un bol tapat amb film juntament l'aigua i el sucre.
Xafem amb una forquilla i deixem refredar.
Per muntar la banda estenem la compota per tota la banda.
Pelem les pomes i les tallem a làmines i les posem ben posades per tota la banda.
Posem al forn pre escalfat a 200 graus 30 minuts.
Traiem i pintem amb melmelada d'albercoc calenta.
Deixem refredar i empolvorem amb sucre glass.
Servim fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada