20.11.12

CREMA DE PASTANAGA AL CURRY AMB OU ESCALFAT



Ingredients i elaboració

½ kg. de pastanagues.
1 patata, 1 ceba gran, 1 gra d'all.
1 rajolí de nata de cuina.
Sal, pebre, oli d'oliva i curri al gust.
1 ou per persona.
Brou vegetal.

Pelem i trossegem la ceba, les pastanagues, la patata i l'all i posem en una mica d'oli d'oliva amb sal 5 minuts tapat en un bol amb film al forn microones.
Cobrim de brou el just que cobreixi i posem 10 minuts més. Sal / pimentamos.
Triturem amb la batedora fins que ens quedi ben fina.
Si la volem més fina colem pel xinès.
En un bol batem un raig de crema de llet amb curri i l'hi afegim a la crema batent i lligant bé tots els ingredients.
Escalfamos els ous posant-los en una olla alta de cuina amb aigua en el seu just punt d'ebullició amb sal i un raig de vinagre. Els deixem uns 3 minuts.
Traiem l'ou amb l'ajuda d'una escumadora i posem per sobre de la crema.
Decorem amb julivert picat i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada