20.11.12

PATATES TÍBIES FARCIDES DE BRANDADA DE BACALLÀ LIGHT



Ingredients i elaboració per a 4 persones

8 patates petites de guarnició.
250 gr de bacallà al punt de sal.
200 cl de llet desnatada.
20 gr de mozzarella.
1 gra d'all ben picat.
Sal i pebre.

Oli d'oliva.

Posem les patates netes amb abundant sal i un dit d'aigua en un bol apte per microones.
Tapem amb film, fem un forat i posem a màxima potència 15 minuts.
Traiem i deixem refredar.
Partim per la meitat, les buidem una mica i Trinxem la polpa amb una forquilla.
Posem el bacallà en aigua freda i portem a ebullició.
Quan trenqui el bull, traiem del foc i deixem refredar.
Esmicolem amb els dits traient espines i pells.
Barregem amb l'all i el puré de patates. Sal pimentamos i posem al bany maria.
Afegim la llet a poc a poc calenta sense parar de remenar fins que ens quedi una pasta cremosa.
Rectifiquem de saó.
Omplim les patates, posem mozzarella i gratinem al microones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada