27.11.12

POMES FARCIDES DE CARN I BOLETS


Ingredients i elaboració per a 4 persones

4 pomes golden.
200 gr de carn picada mixta.
200 gr de bolets frescos de temporada variades (camagrocs, rossinyol, ceps, rovellons, llanegues ..
5 gr de pols de bolets secs.
1 gra d'all, 1 ou, molla de pa en remull amb llet, pa ratllat.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Netegem els bolets i les tallem molt petites.
Les sofregim en oli molt calent fins que perdin la seva aigua. Reservem.
Rentem les pomes i tallem la corona reservándolas.
Les buidem. Rebutgem el cor i tallem la polpa molt petita o la ratllem.
Ajuntem la carn mixta amb els bolets, la pols de bolets, l'ou, la polpa de poma, la molla de pa remullada en llet, l'all picat i el pa ratllat.
Omplim cada illa i tapem amb la seva corona corresponent.
Posem al forn pre escalfat a 180 graus uns 25 minuts fins que estiguin cuites.
Servim costat la salsa.

Ingredients i elaboració de la salsa

1 ceba gran de figueres.
4 tomàquets de pera madurs.
1 gra d'all.
Herbes provençals.

Tallem la ceba petita i la confitem en oli fins que ens quedi caramelitzada.
Triturem els tomàquets i els colem pel xinès.
Afegim a la ceba amb unes poques herbes provençals i l'all picat.
Deixem fins que redueixi i quedi espès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada