7.11.12

RISOTTO DE BOLETS VARIADES



Ingredients i elaboració per a 4 persones:

400 gr. D'arròs arborio.
1 ½ litre i mig de brou de pollastre.
2 cebes de Figueres.
50 gr. De bolets deshidratats.
Bolets de temporada fresques.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratllat.
Un raig de crema de llet.
Un raig de vi blanc.
Sal, oli d'oliva.

Rentem els bolets i les posem en el brou de pollastre calent que es vagin hidratant.
Tallem la ceba molt petita i ofeguem lentament fins que quedi color bronze.
Trossegem els bolets frescos que utilitzem i afegim a la ceba fins que perdi la seva aigua de vegetació.
Afegim una nou de mantega, l'arròs, i un raig de vi blanc.
Anem afegint brou de pollastre amb bolets poc a poc a l'arròs.
A mesura que va quedant sec anem afegint més sense deixar de remenar.
Ratllem formatge parmesà i desleímos en un raig de crema de llet i un cop estigui l'arròs afegim i remenem fora del foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada