15.11.12

SUFFLÉ DE CASTANYES



Ingredients i elaboració

½ kg de puré de castanyes.
4 rovells d'ou.
4 clares d'ou.
60 gr de sucre.
50 gr de castanyes.
Ingredients i elaboració de la cobertura
150 gr de nata de cuinar.
75gr de mantega.
150 gr de xocolata fondant.
Escalfem la nata i la mantega de la cobertura.
Quan estigui dissolta, fora del foc afegim la xocolata.
Remenem fins que quedi ben uniforme la salsa de xocolata.

Elaboració del pastís:
Fem un tall a les castanyes i les bullim 10 minuts.
Pelem i reservem.
Batem els rovells amb el sucre fins que blanquegi i barregem amb el puré de castanyes.
Trossegem les castanyes i barregem.
Batem les clares fins a tenir a punt de neu i incorporem a la barreja amb moviments envoltants perquè no se'ns baixi.
Posem en un motlle engreixat i enfarinat i fiquem al forn pre escalfat a 180 graus uns 50 minuts clavant una agulla per assegurar-nos que està ben cuit.
Traiem, deixem refredar i cobrim amb la cobertura de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada