22.11.12

TIMBAL DE CONFIT D'ÀNEC, PURÉ DE PATATES I BOLETS


Ingredients i elaboració

2 cuixes de confit d'ànec.
200 gr de bolets de temporada.
Pols de bolets deshidratats.
4 patates mona llisa mitjanes.
2 nous de mantega.
3 rovells d'ou.
Formatge ratllat per gratinar.
Melmelada de fruits vermells.
Sal, pebre, nou moscada.
Oli d'oliva.

Pelem les patates i les bullim trossejades amb sal.
Colem Trinxem amb una forquilla i en calent posem la mantega, els rovells d'ou, sal, pebre i nou moscada.
Reservem el puré.

Escalfem les cuixes d'ànec per liquar el greix.
Esmicolem bé i reservem.

Netegem bé els bolets de temporada que hem triat amb un drap humit o pinzell.
Les trossegem petites i saltegem en una paella fins que perdi la seva aigua de vegetació.

Per muntar el plat, posem en un motlle una base de puré, confit i bolets.
Repetim l'operació. Acabem amb puré i formatge ratllat i gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada