14.12.12

CANAPÉS DE BLINIS AMB FORMATGE BALU I PINYA CARAMEL·LITZADA




Ingredients i elaboració

Per a la massa
2 iogurts naturals
2 gots de farina
2 ous
1 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
1 nou de mantega

Barregem en un bol la farina amb els iogurts, l'ou, la farina i la sal.
Batem tot fins a obtenir una massa llisa.
Untem una paella anti adherent a foc mitjà amb mantega i aboquem amb l'ajuda d'una cullera massa amb una separació mínima d'1 cm entre elles.
Cuinem 2 minuts.
Donem la volta i cuinem 1 minut més.
Traiem i reservem.

Per al farciment
1 tros de pinya
1 nou de mantega
2 cullerades de sucre
1 tros de formatge blau
1 ceba dolça
2 cogombrets
cibulet picat

Tallem la pinya a daus petits.
Cuinem amb la mantega i el sucre fins que caramel · litzi i estovi.
D'altra banda piquem molt petit el cogombre i la ceba.

Posem a cada Blini la pinya.
A sobre encenalls de formatge blau.
A sobre del formatge la picada de ceba i cogombre.
Decorem amb el cibulet.

1 comentari: