4.12.12

GALETS DE NADAL FARCITS DE CONFIT D'ÀNEC I FOIE GRAS A LA CREMA D'BOLETUS


Ingredients i elaboració per a la crema de ceps

1 litre de brou de pollastre.
20 grams de ceps secs deshidratats.
100 cl de crema de llet.
1 ceba de figueres.
Maizena, Sal, oli d'oliva.
100 gr de bolets frescos de temporada.

Posem a escalfar el brou amb els bolets deshidratades.
Rentem i tallem la ceba i pochamos en una olla fins que quedi confitada.
Afegim els bolets rentades i sofregim fins que quedin seques.
Afegim el brou d'au amb bolets deshidratades, salem i deixem que bulli a foc mínim uns 20 minuts.
Triturem amb la túrmix, colem i portem a ebullició de nou.
Diluïm en una mica de brou una cullerada de maizena i posem a la sopa bullint sense parar de remenar amb unes varetes fins que espesseixi una mica. Reservem.

Ingredients i elaboració dels galets

Galets de Nadal.
1 llauna de confit d'ànec.
100 gr de foie gras.
Formatge per gratinar.

Bullim els galets tal com ens indica el fabricant.
Ens ha de quedar al dente.
Escorrem i posem en aigua freda amb gel. Reservem.
Licuamos el greix del confit.
Esmicolem la carn ben picada i ajuntem amb el foie gras.
Lliguem tot amb una mica de crema de bolets.
Omplim els galets.
Posem per sobre formatge ratllat i gratinar.
Per servir, posem en un plat fons un fons de crema de ceps calenta ia sobre també calenta els galets farcits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada