4.12.12

PROFITEROLS FARCITS DE FORMATGE DE CABRA I CRUIXENT DE PERNIL



Ingredients i elaboració per a la pasta choux

250 ml d'aigua.
100 gr de mantega pomada.
150 gr de farina tamisada.
4 ous.
1 mica de sal.

Posem en un cassó a bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Quan l'aigua comenci a bullir i s'hagi fos la mantega tirem de cop la farina.
Remenem amb el foc baix 5 minuts perquè es cogui bé la farina.
Deixem refredar 10 minuts i incorporem els ous d'1 en 1 sense deixar de remenar.
És important que fins que 1 ou no quedi integrat en la massa no fer el següent.
Ens ha de quedar una massa espessa.
Omplim una mànega pastissera amb la massa i fem piles de la mida d'1 nou en una safata de forn amb paper sulfuritzat.
Al forn, amb el forn pre escalfat a 210 graus de 15 a 20 minuts.
No obrir el forn en cap moment i un cop estiguin apagar el forn i deixar els profiteroles dins 10 minuts més.
Traiem obrim i omplim amb la barreja de formatge de cabra i el pernil cruixent.

Ingredients i elaboració per fer la crema de formatge

1 peça petita de formatge de cabra.
50 ml de crema espessa de llet.
Sal, pebre.
5 talls de pernil serrà.

Posem els talls de pernil estirades en paper de forn al forn pre escalfat a 180 graus uns 12 minuts fins que comenci a fumejar. Traiem i deixem refredar.
Batem el formatge amb la crema de llet i posem sal i pebre.
Posem en una màniga pastissera i omplim els profiteroles.
Clavem trossos de pernil i tapem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada