14.12.12

TRONC SALAT DE FRUITS DEL MAR




Ingredients i elaboració

4 ous grans.
30 gr de sucre.
100 gr de farina.
300 gr de formatge philadelfia.
50 cl de nata líquida.
4 ous cuits.
3 llaunes de tonyina.
3 llaunes d'anxoves.
1 enciam iceberg petita.
200 gr de pernil dolç.
300 gr de salmó fumat.
100 gr de palets de cranc
100 gr de maionesa.
Sal, pebre.

Separem els rovells de les clares.
Batem els rovells amb el sucre fins blanquejar.
Afegim la farina tamisada i seguim batent.
Muntem les clares fins aconseguir el punt de neu.
Posem al forn a 180 graus 8 minuts.
Traiem el pastís donem la volta, enrotllem i deixem refredar.
Barregem el formatge amb la nata i una mica de sal i pebre al gust.
Quan estigui fred desenrollamos i untem la barreja de formatge i nata per tota la superfície.
Trossegem l'enciam molt petita i ajuntem amb la tonyina escorreguda, les anxoves trossejades, els palets de cranc, la maionesa i els ous cuits.
Untem tota aquesta massa per tota la superfície del bescuit.
A sobre posem tot el pernil dolç.
Enrotllem el braç que ens quedi atapeït.
Posem per sobre maionesa i el salmó fumat.
Deixem reposar i servim tallat en racions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada