23.1.13

ALBERGÍNIES ROSTIDES AMB TZATZIKI I FORMATGE FETA



Ingredients i elaboració

4 albergínies mitjanes.
200 gr de formatge feta.
½ quilo de tomàquets madurs.
Sal, oli d'oliva, 1 pessic de sucre.
Herbes provençals.
Menta picada.

Netegem i tallem les albergínies a rodanxes de 2 cm.
Les posem en una safata de forn amb abundant oli 5 ​​minuts.
Donem la volta i deixem 5 minuts més.
Posem al forn pre escalfat a 190 graus uns 20 minuts fins que estiguin ben cuites.
Traiem i reservem.
Fem una salsa de tomàquet triturant.
Els colem pel xinès i sofregim amb la sal i el sucre.
Quan estigui sec afegim les herbes i reservem.
Posem salsa de tomàquet en un plat de fons.
A sobre les rodanxes d'albergínies calentes.
A sobre el formatge feta esmicolat.
I per sobre la salsa de iogurt tzaikiki tèbia.
Es pot empolvorar per sobre menta picada.

Ingredients i elaboració de la salsa tzaiziki

250 gr de iogurt grec (sense ensucrar)
2 grans d'all ben picats sense germen.
El suc de ¼ de llimona.
1 raig d'oli d'oliva verge extra.
Sal, pebre.

Ajuntem tots els ingredients i els batem bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada