28.1.13

"CALLOS" A L'ASTURIANA



ingredients:
"callos"
Ceba
all
Xoriço fumat
Vi blanc
Tomàquet natural
julivert
llorer
cigrons
Brou d'au
Patata de fregir
pebre dolç

elaboració:
Tallar els calls a trossets de 1x1 més o menys
Picar la ceba, l'all i el xoriço fumat
Ratlleu el tomàquet natural
Rentar els cigrons cuits amb aigua i escórrer.
Daurar la ceba, afegir l'all, el xoriço i el bitxo i reogar el conjunt un parell de minuts, afegir el tomàquet, el llorer i coure uns 5 minuts a foc lent, afegir el vi blanc i reduir a la meitat, ara afegir els calls i barrejar el conjunt cuinant un parell de minuts, afegir el brou una culleradeta de pebre vermell i coure a foc molt lent i semi tapat asta que els calls estiguin al gust, (se li afegirà més brou si els calls no estan i estan secs)
Un cop estiguin els calls al punt afegirem els cigrons i el julivert
Tallarem la patata a daus de 1x1, les fregirem i les col · locarem per sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada