28.1.13

MONGETES DE SANTA PAU AMB RÍNXOLS DE CALAMARSETS I BOTIFARRA DEL PEROL


ingredients:
Mongetes de santa pau o del ganxet
guindilllas
Ceba
all
pebrot vermell
pebrot verd
llorer
conyac
Botifarra del perol
Calmarcitos del número 4
Vinagre de mòdena
sucre
anet

Posar en remull les mongetes la nit anterior i coure en aigua nova sense res més a foc lent asta que estiguin tendres. Daurar un dels alls a làmines i reservar Picar ceba, all (el restant), pim.rojo i pim.verde i daurar el conjunt amb el llorer. Pica la buti del perol i barrejar amb la farsa de verdures tèbia. Netejar els calamarcets, obrir-los a la meitat i tallar en tires fines. Reduir el vinagre amb el sucre asta que tingui consistència de caramel

Posar a escalfar en paella les verdures amb la buti, flamejar amb conyac, afegir les mongetes i saltar el conjunt posant bé de salpebra. Col · locar al plat
Vés ara els calamarcets a foc molt fort amb una mica d'oli i sal, perquè es ricen i quedin calentes, col · locar sobre les mongetes saltejades i acabar amb l'all laminat una mica d'anet i el caramel de vingre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada