23.1.13

SOUFLÉ ÈTNIC DE POLLASTRE I GAMBES



Ingredients i elaboració

8 llagostins, 1 pit de pollastre, 1 ceba.
50 gr. De formatge parmesà grana padano.
Sal, pebre negre en gra, curri, comí, gingebre mòlt.
80 gr. De mantega, 80 gr. De farina.
180 cl. De llet, 20 cl. De crema de llet
4 rovells d'ou, 5 clares d'ou.
Nou moscada, sal, pebre, vi de xerès.

Fem una betxamel amb la farina i la mantega, la llet i la crema de llet.
Ofeguem ceba tallada fina.
Posem les espècies en poques quantitats.
Tallem el pit de pollastre, pelem les gambes i les tallem a daus petits i sofregim en la ceba el just només per segellar la carn.
Desglasamos amb un rajolí de vi de xerès.
Barregem tot amb la betxamel.
Afegim les 4 rovells de 2 en 2.
Incorporem el formatge parmesà ratllat.
Muntem 5 clares a temperatura ambient a punt de neu i incorporem a la betxamel de dalt a baix.
Enfarinem motlles amb paper sulfuritzat voltant perquè pugi més i posem al forn preescalfat a 220 graus 10 minuts i 15 minuts més a 180 graus. se serveix en el mateix motlle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada