6.2.13

ARRÒS CREMÓS VERD DE XIPIRONS


Ingredients i elaboració

400 gr. d'arròs bomba.
2 cebes tallades fines, 2 grans d'all tallats molt fins.
1 raig de vi blanc.
200 gr. d'espinacs congelats.
Fumet de peix.
100 gr. de calamarsons o calamarcets, 8 llagostins.
1 nou de mantega.
Sal, oli d'oliva, colorant, pebre vermell dolç, Concentrat de tomàquet.

Ofeguem la ceba amb l'all.
Afegim l'arròs, el concentrat de tomàquet i sofregim .
Afegim el vi blanc i deixem que absorbeixi.
Fem un fumet ràpid sofregint els caps i closques de les gambes i les piquem amb l'ajuda d'una de morter.
Posem 2 litres d'aigua. Deixem bullir 30 minuts. Triturem, colem pel xinès. reservem
Posem la meitat del fumet deixem que absorbeixi i apartem del foc remenant perquè no s'endureixi.
Bullim els espinacs, escorrem i triturem amb una mica de brou fins a fer un puré i colem pel xinès.
Separem les potes dels calamars, afegim els calamars i les gambes pelades a l'arròs juntament la resta de fumet i el puré d'espinacs.
Saltegem les potetes en una paella antiadherent.
Deixem que s'acabi de fer i posem una nou de mantega i remenem tot.
Emplatem posant les potetes damunt de l'arròs.
Servim amb una mica de tinta de calamarsó i una mica de all-i-oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada