6.2.13

BROQUETA DE POP I PATATA CONFITADA


Ingredients i elaboració

2 potes de pop cuit.
3 patates vermelles per coure.
Pebre "de la vora" dolça.
Cristalls de sal.
Oli d'oliva verge extra.
Oli de gira-sol.

1. Posem abundant aigua amb sal, una fulla de llorer, unes boles de pebre i un raig d'oli.
2. Quan arrenqui el bull, submergim el pop amb l'ajuda d'un ganxo 3 vegades.
3. Coem el pop uns 50 minuts a foc lent.
4. Traiem i deixem refredar.
5. Tallem les potes en trossos d'uns 3 centímetres.
6. Pelem les patates i tallem en quadrats el més cúbics possibles.
7. Les confiteu submergint-les en l'oli de gira-sol a uns 60 graus uns 35 minuts.
8. Traiem i posem en paper absorbent de cuina.
9. Per servir enfilem en una broqueta les patates amb el pop.
10. Posem pebre vermell i sal per sobre amb un raig d'oli d'oliva verge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada