20.2.13

COCA DE RECAPTE


Ingredients i elaboració de la massa

100 gr de farina.
Sal.
40 gr d'oli d'oliva.
50 gr d'aigua freda aprox.

Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli. A mesura que anem amalgamant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscosa però sense que arribi a ser enganxosa.
Treballem la massa i estirem amb el corró fins donar-li forma allargada.


Ingredients i elaboració de la coca

2 pebrots vermells.
1 albergínia gran.
Anxoves de l'escala de bona qualitat.
Salsa de tomàquet casolana.
Oli d'oliva verge extra arbequí.

Pintem la coca amb salsa de tomàquet.
Donem un cop de forn a 220 graus i vam treure.
Posem tires de pebrot vermell escalivat i tires d'albergínia escalivada intercalades que cobreixi tota la base de la coca.
Posem al forn pre escalfat a 190 graus 15 minuts.
Traiem i deixem refredar.
Posem les anxoves i un raig d'oli arbequí.
Menjar immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada