6.2.13

CREMA DE LLENTIES A FOIE AMB CRUIXENT DE PORRO

 
Ingredients i elaboració

100 gr de llenties.
1 litre de brou vegetal.
2 cebes de Figueres.
2 grans d'all. .
Oli d'oliva, sal.
1 porro.
2 patates petites
150 gr de foie mi-cuit.

1. Sofregim les verdures, tallades ben petites.
2. Afegim els alls sencers.
3. Ofeguem fins que s'estovi i ens agafi color.
4. Afegim les llenties i el brou bullint.
5. Afegim les patates tallades a petits cubs.
6. Deixem bullir 40 minuts fins que les llenties s'estovin.
7. Colem per un colador xinès i rectifiquem de salaó.
8. Per fer el cruixent de porro netegem bé la part blanca d'1 porro tallem a juliana i confiteu en abundant oli calent a temperatura baixa de mitja hora a 45 minuts fins que quedi torrat.
9. Per servir posem la crema en gots de xupito, sobre una mica de cruixent de porro i sobre del cruixent encenalls de foie micuit amb cristalls de sal maldon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada