12.2.13

CROQUETES DE RISOTTO ALS 4 FORMATGES


Ingredients i elaboració
 
300 gr. D'arròs rodó, 1 litre de brou de pollastre, 2 ous batuts, safrà.
20 gr. de formatge parmesà, farina, pa ratllat.
Formatge gruyere, formatge rocafort, formatge emmental.
sal, oli per fregidora.
100 gr. De pèsols congelats.
2 cebes de figueres.

Sofregim la ceba fins que quedi ben picada i fosca.
Tirem l'arròs afegint poc a poc el brou, amb sal al gust, calent com si fos un rissoto. A mitja cocció afegim el safrà. Ha de quedar sec.
Fora del foc afegim l'ou batut i els 4 formatges.
Remenem perquè es desfacin i estenem en una superfície plana que es refredi.
Paral · lelament bullim els pèsols en aigua amb sal i els deixem al dente. escorrem i barregem amb l'arròs.
Formem boles amb l'arròs donant-los forma rodona.
Quan tinguem totes les boles fetes passem per farina, ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli de gira-sol fins que quedin daurades.
Retirem en paper absorbent i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada