12.2.13

FIDEUÀ DE BOLETS DE TEMPORADA


ingredients per a 8 persones:
½ litre de brou de pollastre.
Fideus fins "cabell d'àngel" 250 gr
30 gr de bolets variats deshidratades.
2 grans d'all.
Bolets de temporada (rovellons, camagrocs, trompetes de la mort ....)
Sal, oli d'oliva.


elaboració:

Deixem els bolets deshidratades en remull en el brou de pollastre calent que vagi agafant el gust dels bolets.
Sofregim els fideus en una paella amb oli de gira-sol fins que quedin daurats d'una manera uniforme i escorrem.
Netegem els bolets i trossegem i les sofregim.
Afegim els alls laminats molt fins.
Afegim els fideus.
Afegim el brou amb els bolets deshidratades de poc a poc. A mesura que vagi absorbint anem afegint. Com que fins els fideus no necessita molt.
Acabem al forn perquè quedin secs o apartem del foc cobrint amb draps de cuina nets i secs perquè es posin de punta.

Servim amb all i oli que haurem fet triturant un ou amb bolets deshidratats i emulsionán-ho amb oli de gira-sol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada