20.2.13

GRATEN DE BACALLÀ AMB CREMA AL FUNGHI


Ingredients i elaboració

Medi kg de bacallà dessalat.
4 patates mitjanes.
Mig litre de crema de llet.
Sal, pebre.
20 gr de bolets deshidratats.
300 cl de crema de llet.
Coem el bacallà al forn a 150 graus 15 minuts.
Pelem i rentem les patates i les tallem a fines rodanxes.
En una font apta per a forn col · loquem una base de patates sobre crema de llet, sal / pimentamos i sobre fulles de bacallà esqueixat i així successivament fins que la font estigui plena.
Posem al forn preescalfat a 190 graus i coem durant 45 minuts.
Traiem i deixem reposar 10 minuts.
Tallem i servim amb un fons de crema de ceps.

Ingredients i elaboració de la crema de ceps

Posem els bolets deshidratats en la crema de llet i que vagin escalfant lentament.
Sofregim la ceba lentament molt temps perquè ens caramel · litzi i tingui un color coure fosc.
Afegim la crema de llet amb els bolets.
Si calgués espesaríamos amb maizena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada