20.2.13

PAELLA DE VERDURES


Ingredients i elaboració

500 gr d'arròs de gra rodó.
150 gr de mongetes verdes tallades a julianas.
1 pebrot verd i un vermell tallats a quadradets.
2 manats d'alls tendres tallats a bastonets.
1 ceba gran de figueres tallada petita.
3 cors de carxofes tallades a grills.
Un grapat de faves fresques.
Un grapat de pèsols frescos.
Una picada d'all i julivert.
Vi blanc.
Pebre vermell dolç fumat.
4 tomàquets madurs triturats i colats.
Una cullerada de postres de concentrat de tomàquet.
1 brocoli.
Un grapat de xampinyons tallats a quarts.
1'20 litre de brou de verdura.
Safrà.
Sal, oli.

Posem a escalfar el brou de verdures amb les restes d'haver tallat les carxofes per enriquir de gust.
Sofregim la ceba a la paella.
Quan s'estovi afegim els 2 pebrots, els xampinyons i els alls tendres.
Quan tot estigui ben sofregit afegim el pebre vermell i el vi.
Quan s'evapori afegim el tomàquet i deixem sofregir fins que quedi sec.
Afegim el concentrat de tomàquet i l'arròs i impregnem de sofregit.
Afegim la resta de verdures juntament el brou.
Deixem que vagi coent lentament uns 12 minuts.
Al final de la cocció afegim una picada d'all i julivert.
Deixem reposar 10 minuts i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada