6.2.13

PIT DE POLLASTRE A LA VILLAROY ARREBOSSADA AMB "PICATTA" ITALIANA


Ingredients i elaboració
 
4 filets de pollastre ben fins.
1 ceba de Figueres.
2 cullerades soperes de farina, 1 nou de mantega.
600 cl. de llet.
Julivert picat, sal, pebre negre, nou moscada, ou batut.
Ingredients de la picatta
150 gr. de pa ratllat.
50 gr. De formatge gruyere.
Herbes provençals.
Ametlles mòltes o un altre fruit sec.

Sal pimentamos els filets de pollastre i els fem al forn 10 minuts a 180 graus. Traiem i reservem que es refredi.
Tallem la ceba de Figueres molt petita i la ofeguem en una cassola fins que quedi daurada.
Afegim la mantega i les 2 cullerades de farina i ofeguem .
Afegim la llet ben calenta i julivert picat. Ha de quedar ben espès. Rectifiquem de raonament.
En una safata posem film i arrebossem els pits de pollastre i les posem al film i reservem a la nevera que refredi i agafi consistència.
Ajuntem tots els ingredients de la picata i arrebossem els pits amb farina i ou batut i arrebossat amb la picatta.
Fregim a foc mitjà que quedi ben daurat per ambdós costats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada