8.2.13

PUDING DE CROISSANT


Ingredients i elaboració

15 croissants petits del dia anterior.
400 ml de llet.
400 ml de nata líquida.
1 beina de vainilla.
8 ous grans.
175 gr de sucre.

Ingredients i elaboració del caramel

6 cullerades soperes de sucre.
Un raig molt petit d'aigua.

Posem el sucre amb l'aigua justa només per dissoldre el caramel i el portem a ebullició fins que formi un caramel fosc.
Ho posem en un motlle per púding.

Per fer el púding ajuntem la llet amb la crema de llet i gratem l'interior d'una branca de vainilla i afegim.
Escalfem lentament i quan estigui a punt de bullir afegim el sucre.
Remenem i deixem refredar 10 minuts.
Batem els ous i barregem amb la llet.
Partim els croissants per la meitat al llarg i posem en el motlle omplint i estrenyent els buits.
Posem la barreja de llet i ous i deixem reposar 10 minuts que la molla dels croissants s'amari.
Posem al forn pre escalfat 40 minuts al bany maria fins que estigui ben cuit. Hem d'assegurar-nos amb una punxa que està ben cuit.
Desmotllem fred i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada