6.2.13

SUSHI DE ARRÒS AMB LLET


Ingredients i elaboració
1 pinya.
1 mango.
½ litre de llet.
La pell de mitja llimona.
1 canyella en branca.
1 punteta de sal.
170 gr d'arròs de gra rodó.
175 gr de sucre.
200 gr de nata líquida.
4 fulles de gelatina.

Posem a coure la llet amb la pell de llimona, la canyella, la sal.
Quan arrenqui el bull tirem l'arròs i baixem el foc que cogui lentament.
Deixem coure 35 minuts sense deixar de remoure perquè no es cremi.
Als 35 minuts tirem el sucre i la nata.
Posem la gelatina en remull en aigua freda i quan estigui tova afegim l'arròs calent fora del foc 1 per 1.
Remenem constantment per diluir tota la gelatina.
Reservem a la nevera que refredi .
Pelem i tallem a làmines molt fines la pinya i el mànec.
Emboliquem cada làmina amb arròs amb llet donant forma de sushi.
Tallem, espolvoremos amb canyella en pols 1 dels 2 per diferenciar i servim amb unes fulles de menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada