6.2.13

TORRADA DE MELMELADA DE TOMÀQUET, ENCENALLS DE PARMESÀ AMB MANGO I GAMBES


Ingredients i elaboració


Pa de xapata.
1 quilo de tomàquet madur.
Formatge parmesà.
Sucre.
2 claus d'olor.
Gambes lagostineras.
1 mango.

Fem la melmelada de tomàquet escaldándolos 1 30 segons en aigua bullint i els posem en aigua freda amb gel.
Pelem tallem per la meitat i els traiem les llavors i l'aigua que porti.
Tallem a daus, el pesem i posem en un cassó amb la meitat de sucre del pes del tomàquet.
Deixem coure uns 30 minuts amb el clau fins que quedi sec i amb textura de melmelada.
Pelem les gambes i les bullim en aigua amb sal 1 minut.
Traiem i posem en aigua freda amb gel.
Tallem el pa de xapata en llesques i les torrem pels 2 costats.
Per al seu muntatge posem melmelada a cada torrada, encenalls de formatge parmesà, enfilem en una broqueta 1 llagostí i al mig un tros de mango i clavem en la torrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada