5.2.13

TRENES DE PASTA FULLADA DE PARMESÀ AMB TAPENADE



Ingredients i Elaboració

200 gr d'olives negres d'Aragó.
4 cullerades de postres de Tàperes.
4 filets d'anxova de Bona qualitat.
1 rajolí d'oli d'oliva verge.
1 gra d'all pecat el germen.
Farigola sec al gust.
50 gr de formatge parmesà ratllat Acabat fi.
1 planxa de pasta de full.

Desossem les olives.
Juntament Ajuntem les Tàperes, les anxoves, la dent d'all, i la farigola.
Triturem i afegim el Oli en fil pecat DEIXAR de batre.
Reservem a la nevera.
Estirem la pasta de full tallem en tires de 2 cm d'ample i sense pam de llarg.
Els enrotllem en forma de trena i els posem en una safata de forn amb paper sota.
Els pintem amb ou i empolvorem Cada un és el parmesà ratllat.
Posem al forn prèviament escalfat a 180 graus uns 15 Minuts.
Traiem i deixem refredar.
Servim disposats a Una copa amb el tapenade en salseres al Costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada